or log in to view this course.

 

 

Tervetuloa Vastuullinen urheiluliiketoiminta -verkkokurssille! 

Tämän verkkokurssin aikana sinulle hahmottuu yleiskuva liiketoiminnasta liikunnan ja urheilun parissa: urheiluliiketoimintaa käydään läpi Responsible Business Model Canvas -malliin pohjaten. Verkkokurssilla pääsevat ääneen myös rovaniemeläiset urheilu- ja liikunta-alan yrittäjät, Tanja Poutiainen-Rinne Comeback Centeriltä sekä Antti Väisänen ja Natalia Kiuru Kiipeily- ja joogakeskus Väestä. Lisäksi verkkokurssilla luennoivat Jaakko Haltia urheilusponsoroinnista sekä Harri Jalonen tiedolla johtamisesta urheilussa.

Verkkokurssi on kaikille avoin ja soveltuu kaikille urheilun ja liikunnan parissa työskenteleville, alan opiskelijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille, esimerkiksi oman yrityksen perustamista pohtiville. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietämystä esimerkiksi liiketoiminnasta. 

Verkkokurssin sisällöt koostuvat pääosin videomaateriaalista. Verkkokurssi suoritetaan täysin itsenäisesti ja omassa tahdissa edeten. Arvioitu suoritusaika on noin 5-6 tuntia. Hyväksytystä suorituksesta saat todistuksen. 

Siirry verkkokurssin Johdanto-sivulle.

Kurssin aikana teknisissä ongelmissa sinua auttaa eOppimispalvelut@luc.fi. 

 

Vastuullinen urheiluliiketoiminta -verkkokurssi on tuotettu Sport Business Lapland -hankkeessa
ajalla 1.11.2019-31.8.2022 Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen osarahoittamana.

 

Moduulit